Fantastiska IT tips

Fyll på med patroner och bläck till skrivaren på kontoret

by Nola Shields

Verkar skrivaren på kontoret krångla? Om du har tur beror det helt enkelt på att den börjar få slut på bläck. Då är lösningen givetvis att ha påfyllningen till hands. Det verkar vara en gammal sanning att krånglande skrivare är en av de saker som leder till störst irritation på kontor. Därför bör du som företagare se till att minska risken för onödiga utskriftsproblem.

Naturligtvis behöver ditt företag en tillräckligt modern och välfungerande skrivare, men också ett lämpligt förråd av bläckpatroner. Alltså är det ett förvånansvärt enkelt knep för trivseln att se till att det alltid finns bläck att fylla på med så snart behovet uppstår. Det är lätt att beställa, idag är det ju enkelt att handla online.

Skrivaren som affärsfördel

Vi har väl alla hört talas om det papperslösa kontoret. Men allt tyder på att det förblir en myt. Visst kan vi göra mycket på skärm, men ändå behöver vi skriva ut en hel del. Det är ofta enklare att läsa ett viktigt dokument på papper. Så du får nog räkna med att ditt kontor kommer behöva sin skrivare framöver också, oavsett vad någon säger om papperslösa kontor. Den må ge frustration ibland, men den ökar ändå lönsamheten.