Fantastiska IT tips

Rutavdrag för hjälp med IT hemma

by Nola Shields

Vi lever i en tid när våra hem blir alltmer smarta. Så det är naturligt med IT-problem i hemmet. Ofta förlitar du dig kanske på en vän eller bekant som är tekniskt kunnig. Men för dig som inte har den resursen, eller inte alltid vill besvära en vän, är det tur att vi i Sverige kan använda rutavdraget även för IT hjälp i hemmet.

Vad du kan få hjälp med

I själva verket kan du få hjälp med allt i ditt hem som rör teknik. Du har nog allt från dator, smarttelefon, smart-tv till robotdammsugare och kanske till och med ett smart kylskåp. Nästan alla dessa produkter förlitar sig dessutom på ditt Wifi för att fungera. Om du vill, läs mer här för att se vad ett renommerat företag erbjuder.

Fördelar med att anlita en tjänst

Du kanske tänker att det fungerar bra att förlita sig på ditt barn, barnbarn eller annan bekant. Men vi vet själv hur många routers vi justerat för att de är inställda på fel kanaler, har undermåliga säkerhetsinställningar och så vidare. Det är ofta enkelt för dig själv att sätta upp något, men det är inte särskilt lätt att få allt optimerat på rätt sätt utan djupare kunskap.